Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rado1975 Покажи съобщение
    носачите АТЕК са рециклирани .

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:
    И къде ти е магазина, че да си купим оргинални!То с това 1 мнение какво ли да си помисли човек?
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• stanala e greshka, sorry.
      Last edited by rado1975; d.m.y г., 15:08.

Comment

• Първоначално публикувано от rado1975 Покажи съобщение
        колеги,като порачах носачите АТЕК,ми казаха че са внос от германия, никои не ми спомена че са просто рецикла6,много некоректно,но пред свар6ен факт и след монтажа заскарцаха здраво...
        Първо те не са рециклаж и второ - да внос от германия са. То не е важно от къде са внос, а къде са направени. И не забравяй, че където и да са направени, навсякъде си има ценови клас.
        А ти спази ли елементарните условия за монтаж, че сега се оплакваш. Поне да ги беше проверил за грес преди да ги монтираш, щото съм сигурен че са монтирани веднага след като са извадени от опаковката.
        И на последно място - ако нямаше разлика в качеството от оригиналните, сигурно и цената нямаше да е такава, нали така?

Нали не очакваш, че като идеш да си купиш кренвирши от 2 лв/кг (ако ще и от космоса да са внос) и ще получих същия вкус като кренвиршите с утвърден стандарт "стара планина" ?! Е пак са кренвирши, макар и гадни
        Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 21:17.
        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Не разбрахте ли, че има разлика между ATEC и ATEK ?!?!?!?! И от въпросния колега от форума ли ги взе или от съвсем друго място?
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
            Не разбрахте ли, че има разлика между ATEC и ATEK ?!?!?!?! И от въпросния колега от форума ли ги взе или от съвсем друго място?
            Разлика няма, щото няма и ATEK, поне не официално. Вече ако някой си ги "сделава" в гаража е друг въпрос.
            Марката си е ATEC, другото предполагам се използва за да се напише името разговорно на български и кирилица.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
              Разлика няма, щото няма и ATEK, поне не официално. Вече ако някой си ги "сделава" в гаража е друг въпрос.
              Марката си е ATEC, другото предполагам се използва за да се напише името разговорно на български и кирилица.
              Има, има... прочети назад в темата и ще видиш!
              http://www.atekworld.com/
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                Има, има... прочети назад в темата и ще видиш!
                http://www.atekworld.com/
                Хм, е може тогава, извинявам се. Не знаех, че и такива има
                Тогава колегата да каже точно какво си е купил - ATEK или АTEC, щото тази тема очевидно е за АТЕС...
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• А един хубав рециклаж на долен носач е ... 50лв.
                  Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                  0879369082

Comment

• Уффффф ... значииии чета и не мога да повярвам .. бахти и мрънкалниците са някои хора тука

Не стига, че човекът е дал вариант финансово да ни излиза под половината от цената на други брандове и гаранция дава и аз съм писал тестове и кво ли не и пак некои само си чешат езиците.

Като не ви кефят ATEC ми не ги зимайте.

Нека някой модератор да заключи темата вече.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Темата е супер, това че теб ти харесват носачите, не значи че на всички трябва да им харесват нали Затова е хубаво да има всякакви мнения, за да може всеки да си извади сам изводите.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                        А един хубав рециклаж на долен носач е ... 50лв.
                        И какво ще рециклираш за 50 лв? Най-евтиното рециклиране на шарнир е 30 лв. и то само на ТРВ-та.
                        Кажи къде рециклират шарнири и тампони за 50 лв. Още утре отивам. Сериозно те питам.
                        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                          И какво ще рециклираш за 50 лв? Най-евтиното рециклиране на шарнир е 30 лв. и то само на ТРВ-та.
                          Кажи къде рециклират шарнири и тампони за 50 лв. Още утре отивам. Сериозно те питам.
                          Питай ме на ЛС след три дни и ще ти дам отговор, че сега съм морски
                          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                          0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Темата е супер, това че теб ти харесват носачите, не значи че на всички трябва да им харесват нали Затова е хубаво да има всякакви мнения, за да може всеки да си извади сам изводите.
                            И тези мнения на какво се базират ?
                            Актуални мнения са само тези, които са написани от колеги, че ползват въпросните марки .. всичкото останали са само предполежения, че са ментета, че са рециклирани, че са не знам си какви .. има хора дето пишат, а не са ги виждали на живо.

Има доста излишни постове .. чист спам .. поне тях ги "отсейте" !
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Има и мнения на такива, които монтират носачи и гледат "абоната" им кога се връща с тотално разбити такива...
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 07:44.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                ...
                                и пак некои само си чешат езиците.

Като не ви кефят ATEC ми не ги зимайте.

Нека някой модератор да заключи темата вече.
                                Нека си стои темата, може да помогне и на други хора да карат тънкажно носачи. Какво те бъркат тия, които си чешат езиците, затова са форумите, аз и ти си караме колите с читав носач за нищо пари, който повярвал-повярвал, който не, има и други марки, няма лошо
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X